top of page
klein en creatief - small.jpg
Handige Harry - small.jpg
toope spelen - small.jpg
Bordspel huren small.jpg
Zachte knuffels - small.jpg
hebbedingetjes - small.jpg
breinbrekers - small.jpg
DIYbordspel - small.jpg
Decoratie - small.jpg

Wil je een spel spelen zonder het te moeten kopen? Huur het dan in de plaats!
Hieronder kan je een lijst vinden met alle spellen die te huur aangeboden worden. Het huren kan enkel in de winkel, deze spellen worden niet opgestuurd.
    Huurprijs kleine spellen: 3 EUR per week
    Huurprijs grote spellen: 5 EUR per week

De huurprijs is per week, dus van woensdag tot woensdag of van zaterdag tot zaterdag.
Bevalt het spel je? Een aantal van de spellen zijn ook op de site te koop en dan mag je de huurprijs in vermindering brengen!

Lees verder onder het overzicht voor de volledige details.

 

Te huur en te koop in de winkel of online op toope.net

Heel coole spellen, maar niet meer te koop, dus enkel te huur

- Bestel het spel via een mail naar olivier@toope.net. Geef aan welk spel en hoe lang je dit wil huren en wanneer je dit komt ophalen. Er wordt een mailtje teruggestuurd ter bevestiging.
- Bij afhalen in de winkel wordt een waarborg gevraagd van 5 EUR per doos. Je kan maximaal 5 spellen huren.
- In de doos vind je een blad met daarop een lijst van alle speelstukken. Bij afleveren wordt deze lijst nagekeken op ontbrekende stukken, dus een gehuurde doos is altijd compleet.
Het kan natuurlijk dat je een stukje verliest. Indien dit mogelijk is wordt dit stukje vervangen vanuit de voorraad speelstukken van Toope of nagemaakt. In dit geval wordt er overeen gekomen wat dit kost (afhankelijk van het stuk zelf).
- Bij verlies van de doos of cruciale speelstukken die niet te vervangen zijn wordt de volledige kost van de doos aangerekend gebaseerd op de gangbare marktprijs.
- Draag aub zorg voor het materiaal zodat anderen die na je komen ook plezier kunnen hebben. Let dus goed op met drank, vette vingers, dipsausjes...
- Indien je het spel huurde en je wil het kopen in onze winkel wordt de huurprijs in korting gebracht. Helaas is dit niet mogelijk voor alle spellen omdat er een aantal reeds lang niet meer te verkrijgen zijn.

Maar vooral: veel plezier maken!

bottom of page