top of page

Mijn naam is Kelly Schedin.
Van kindsbeen af ben ik al geïntrigeerd door wiskunde en wetenschappen. Maar altijd met een hoekje af. Logisch dan ook dat ik in mijn studies koos voor ingenieur Industrieel Ontwerpen. Ik verdiepte me in het vakgebied wiskunde en in verschillende wetenschappen maar tevens kon ik er mijn creatief ei kwijt.
Tijdens mijn studentenleven vond ik het reeds geweldig om aan mijn studiegenoten bijles te geven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik uiteindelijk de stap zette naar het onderwijs en na een loopbaan van 15 jaar secundair onderwijs ook in het hoger onderwijs mijn weg vind als lector wiskunde in de Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs.

Het blijft echter fascinerend om leerlingen en studenten individueel te helpen, te motiveren, inzicht te doen krijgen en te laten groeien. Dus ik voelde de nood om, net als mijn man, een eigen stek te creëren om die passie te laten leven.

Hoe ga ik tewerk?

Jij gaat samen met mij (toope leren) aan de slag om de moeilijkheden aan te pakken waarop je botst.
Via
-  foutenanalyse van toetsen,
- werkmethode-optimalisatie,
- inzicht in het waarom van aangebrachte materie,
- visualiseren van leerinhouden,
- up to date inoefenmateriaal
- occasioneel toetsen van de progressie,
komen we tot een beter begrijpen en verhoogt de inzet en de efficiëntie van jouw studiemethode en verwerking.

Voor elke leerling/student wordt een groeimap bij gehouden. Terugkoppelen naar de ouders gebeurt op vraag van de ouders. Ik ben erg bereikbaar en sta open voor suggesties en een babbel.

Neem gerust contact op en voel zelf of we een klik hebben. Alleen dan halen we het maximum uit de bijlessessies en uit jou!

 

bottom of page